Понеділок, 29 Квітня, 2024

Для маленьких тернополян встановили нові майданчики

Нове місце для розваг маленьких жителів Тернополя з’явилося у житловому районі на вулиці Злуки. Повідомляє «Ternopil.future» з посиланням на T1 Новини.

Новозбудований спортивний майданчик відповідає усім сучасним стандартам адже підходить як для розваг, так і для занять спортом. Відтепер дітлахи зможуть пограти біля своїх будинків у футбол, баскетбол та волейбол.

Ініціаторами облаштування дитячого майданчика були місцеві жителі та міська влада. Кошти на нього виділяли як з міського, так і з державного бюджету. Виступаючи на відкритті майданчика, міський голова Сергій Надал зазначив, що місто зацікавлене у розвитку спорту та досягненнях тернопільських спортсменів. Тому, і надалі за сприяння міської влади створюватимуться усі умови для фізичного розвитку та активних занять спортом.

До кінця року планують облаштувати ще 60 дитячих майданчиків, які знаходитимуться в різних частинах міста. Також відремонтують ігрові зони на вулицях Лучаківського, Генерала Тарнавського, проспекті Злуки, Золотогірській, Чернівецькій, Київській та Уласа Самчука.

Варто додати, що в місті кожного року збільшується кількість спортивних майданчиків та ігрових зон для дітей. До прикладу лише за перше півріччя минулого року в Тернополі облаштували 10 ігрових майданчиків, які знаходяться на вулицях Карпенка, Мостова-бічна, 15 Квітня, Генерала Тарнавського, Живова, Збаразька, Чубинського, проспект Злуки та вулиці Київській.

В міській раді зазначили, що місця для будівництва дитячих та спортивних майданчиків формуються на основі звернень жителів мікрорайонів та балансоутримувачів.

Нагадаємо, дитячий майданчик оновили і на набережній  Тернопільського ставу. До радості дітлахів на новій ігровій зоні замінили гойдалки та встановили батути.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.