Четвер, 25 Квітня, 2024

У Тернополі завершили встановлення «габаритних воріт» на Гаївському мості

Ось уже більше місяця триває ремонт аварійного Гаївського мосту. На час проведення робіт на переїзді обмежили рух великогабаритного транспорту. Повідомляє «Ternopil.future».

Комунальники на днях завершили встановлення конструкції – висотних обмежувачів руху. Щоб повністю припинити рух вантажного транспорту через міст, так звані «габаритні ворота» зробили висотою до 2,5 метрів. 

Варто додати, що це вже четверта спроба працівників відділу технагляду міської ради встановити обмежувачі руху. Незважаючи на відповідні дорожні знаки, вантажівки на швидкості зносили існуючі обмежувачі. На цей раз конструкція є досить масивною та міцною.

Також на «габаритні ворота» нанесли світловідбиваючу фарбу, яка дозволить заздалегідь побачити конструкцію і в нічний час. Окрім цього комунальники встановили попереджуючі знаки. В зв’язку з цим водіїв просять бути уважними і не порушувати Правила дорожнього руху.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день на Гаївському мості встановлений двосторонній рух для легкового транспорту. Натомість великогабаритний транспорт здійснює об’їзд неподалік торгового центру «Подоляни» через Львівську трасу. Змінена схема проїзду діятиме до завершення ремонтних робіт на аварійному мості. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.