Вівторок, 19 Березня, 2024

Тернопільський пляж отримав престижну нагороду архітектурного конкурсу

Журі всеукраїнського конкурсу архітектури та урбаністики високо оцінило одне з найпопулярніших місць відпочинку тернополян – пляж «Циганка». Повідомляє «Ternopil.future».

Найкращий проект обирали серед  чотирьох сотень робіт. Визначало переможців міжнародне журі за участю відомих архітекторів Копенгагена, Стокгольма, Амстердаму та Нью-Йорка.

Проект набережної «Циганка» завоював гран-прі конкурсу. Окрім цього тернопільська набережна отримала перше місце в номінації «Ландшафтна архітектура та проектування». Автори проекту – представники організації «URBAN.te» на своїй сторінці в соціальній мережі розповіли про чудову новину і наголосили, що горді за своє місто та команду, оскільки перемога серед такої великої кількості проектів надала їм натхнення та мотивацію на майбутні звершення.

Міжнародне визнання не лише прославило команду архітекторів, а й матиме вагомий вплив на зростання іміджу міста.
Варто додати, що в минулому році найвищу нагороду Конкурсу Української Урбаністики отримала команда архітекторів з Києва з своїм проектом театру на Подолі.

Нагадаємо, пляж «Циганка» відкрили у 2016 році. За сприяння міської ради на набережній облаштували пішохідний фонтан з вело доріжками. Розваги для душі знайдуть і діти, і підлітки, для яких встановили екстрим-парк і дитячий майданчик.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.