Неділя, 28 Квітня, 2024

У Тернополі розпочали реконструкцію центральної вулиці міста

Комунальники взялися за благоустрій вулиці Чорновола у Тернополі. Вже до кінця літа центральна вулиця повністю змінить свій вигляд. Які ж нововведення чекають на тернополян, розповіли у міській раді. Повідомляє «Ternopil.future».

Масштабний капітальний ремонт вулиці В’ячеслава Чорновола розпочався ще в минулому році. Цьогоріч ремонтні роботи планують завершити до Дня міста 28 серпня. Впродовж літнього періоду вулиця буде перекрита для руху транспорту.

Зокрема, в 2018 році комунальники провели капітальний ремонт ділянки міста від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Івана Франка. Тепер роботи з благоустрою пройдуть від вулиці Івана Франка до Театрального майдану.

За словами мера Тернополя Сергія Надала, на центральній вулиці міста замінять каналізаційну і водопровідну мережу, асфальтне покриття на проїжджій частині вулиці та ділянці для пішоходів. Окрім цього одним з позитивних моментів є облаштування велосипедної доріжки та стоянки для автомобілів. Вздовж вулиці Чорновола посадять червонолисті клени та відремонтують ліхтарі. Комунальники мають намір оновити і однойменний сквер.

Популярний серед тернополян фонтан «Кульбаба» замінять на новий пішохідний фонтан з сучасним освітленням.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.