П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Тернопільському парку відкрили сучасний стадіон

Відтепер тернопільські футболісти матимуть ще одне місце для улюбленого заняття. В парку «Топільче» завершилися ремонтні роботи з будівництва сучасного стадіону. Про це розповіли у прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil.future».

На днях комунальники завершили капітальний ремонт футбольного поля, що знаходиться біля картингової траси. За час ремонту повністю оновили газон, облаштували систему автоматичного поливу води, завдяки чому поле постійно орошуватиметься.

Окрім цього біля ігрового поля встановили штучне покриття, повністю оновили глядацькі трибуни та спорудили огорожу. Залишилося лише нанести розмітку на футбольне поле та встановити нові ворота.

За словами мера Тернополя Сергія Надала, вже навесні на оновленому футбольному полі зможуть провести чемпіонат України серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів.

В подальшому стадіон планують використовувати для тренування учнів місцевої дитячо-юнацької школи з футболу та інших видів спорту. До цього часу навчальний заклад не мав належного місця для проведення тренувань. Тепер футбольне поле стане основним ігровим місцем для тернопільських спортсменів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.