П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Один з маршрутів Тернополя доповнили додатковими автобусами

На найпопулярнішому напрямку серед тернополян запустять додаткові комфортабельні автобуси. Про це розповіли у прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil-future».

З 1 листопада в Тернополі відкрили новий маршрут – № 35. Автобуси сполучають вулицю Винниченка та торгово-розважальний комплекс «Подоляни». У зв’язку з зростанням популярності маршруту на засіданні виконавчого комітету міської ради вирішили доповнити напрямок ще двома низькопідлоговими автобусами.

За словами мера Тернополя Сергія Надала, новий напрямок сполучив мікрорайони «Дружба», «Сонячний» і ТРЦ «Подоляни». Через що потрібно було змінити кількість транспорту на цьому напрямку. Відтепер на маршрут виїдуть ще два низькопідлогових автобуси марки «MAN».

Варто додати, що автобус № 35 курсує наступними вулицями: Винниченка, Карпенка, Миру, Дружби, Руською, Острозького, Пирогова, Гоголя, Б. Хмельницького, Збаразькою, Злуки, 15 Квітня, Київською, В. Великого, Леся Курбаса, Морозенка, Текстильною, Збаразькою, Б. Хмельницького, Руською, Мазепи та Кривоноса.

Нагадаємо, автобуси закупили в рамках реформи громадського транспорту Тернополя. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.