Вівторок, 19 Березня, 2024

Для жителів Тернополя запрацював новий сервіс – бот «Назар»

З 1 грудня в місті розпочав роботу новий корисний сервіс, який має спростити життя тернополянам. Про це розповіли в прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil-future».

Сіті-бот, якого назвали Назар, повідомлятиме своїх користувачів про відключення світла, газу чи води. При цьому додаток надсилатиме сповіщання як про аварійні відключення, так і про планові.

Бот під’єднали до довідкової системи міста, що дозволить оперативно повідомляти тернополянам про майбутні відключення чи поломки системи комунікацій. Також у сповіщеннях вказуватиметься причина несправності та коли в оселі тернополян знову відновлять постачання комунальних послуг. Окрім цього сіті-бот матиме і зворотній зв’язок з комунальними службами Тернополя, завдяки чому тернополяни зможуть про повідомити про аварію чи відсутність води або світла в своїй оселі.

Додаток «Назар» допоможе підвищити ефективність комунальної системи міста. Для того, щоб сіті-бот запрацював на вашому смартфоні, необхідно перш за все підключити додатки Viber і Telegram, після цього перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати, за яким месенджером вам надходитимуть сповіщення. Підключення є досить простим та зручним.

У випадку виникнення будь-яких проблем на сайті ви також можете знайти відповіді на найпопулярніші питання та переглянути відеоінструкції. Варто додати, що до впровадження сіті-бота долучилися як Тернопільська міська рада, так і офіційне представництво Viber  в Україні. Додаток переміг в національному конкурсі Open Data Challenge 2019.

Нагадаємо, нещодавно на Тернопільщині почав роботу новий додаток MyPol, який допомагає громадянам отримувати оперативний зв’язок з поліцією та повідомляти правоохоронців про правопорушення чи викликати патрульну поліцію.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.