Субота, 20 Квітня, 2024

В Тернополі готують до відкриття кінотеатр «Перемога»

В Тернополі шукали заміну єдиному в місті кінотеатру «Сінема», який нещодавно зупинив роботу через конфлікт з власниками торгово-розважального центру «Подоляни». Про це розповіли в прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil-future».

На засіданні виконавчого комітету міської ради прийняли рішення модернізувати «Палац кіно», який знаходиться на вулиці Івана Франка. Зал кінотеатру може вмістити 218 людей. Таким чином чиновники мають намір відновити в Тернополі показ фільмів на великих екранах.

Для того, щоб сеанси стали більш комфортними для глядачів, планують модернізувати кінозал та запровадити систему бронювання і резервування квитків. За словами заступника міського голови Леоніда Бицюри, є надії, що вже після карантину тернополяни зможуть переглядати стрічки в оновленому «Палаці Кіно». Зокрема, в закладі мають повністю оновити екран, проєктор і звук.

Усі, хто має пропозиції щодо відновлення роботи «Палацу Кіно» можуть звертатися за телефоном 067 259 16 65.
Варто додати, що кінотеатр відкрили ще в 2006 році. Однак, через застаріле обладнання та відсутність великої кількості сеансів, кінотеатр не користується популярністю в тернополян.

Нагадаємо, з 13 лютого перестав працювати кінотеатр «Сінема Сіті». В підприємства завершився 10-річний термін оренди з торгово-розважальним центром «Подоляни». Кінотеатру вимкнули електроенергію, через що примусово припинили показ кіносеансів.

Керівництво «Сінема Сіті» вирішило з’ясовувати правду в судах. Оскільки судова тяганина є тривалим процесом, ймовірніше за все тернополяни ще не скоро зможуть відвідати кінотеатр в ТРЦ «Подоляни».

Адміністрація розважального закладу своє рішення мотивувала тим, що часто отримувала скарги від відвідувачів на застаріле обладнання, поламані сидіння та неякісні 3D-окуляри, а також занадто малий гардероб і чималі черги відвідувачів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.