Середа, 24 Квітня, 2024

У Тернополі показали художні шедеври зі сміття

Андрій Палій представив тернопільській публіці цікаві картини з поліетилену, що є основним матеріалом для його робіт. Для того, щоб гідно презентувати «Виставку номер три» чоловік 5 місяців шукав матеріал і майже не відпочивав 4 дні.

Пише про це «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «0352.ua».

Андрій Палій каже, що для створення такої серії картин йому треба зібрати, помити і просушити поліетиленові пакети, а потім з’єднати їх в одне ціле. Для того він використовує фен і праску, щоб усе мало рівну поверхню.

Це для нього є основою роботи. Потім митець бере пензель і малює обличчя, контури яких виводить за власними відчуттями та баченням. Він пояснює, що обличчя на картинах пояснюють його стан душі та відчуття, які він переживає, коли малює. Андрій зізнається, що йому самому невідомі джерела натхнення та образи на полотнах. Художник каже, що його рука малює так, як підказує чуття.

Митець віддається своїй справі сповна, адже розуміє, що для досягнення успіху потрібно пробувати щось нове і розвиватись в обраному напрямку. Він націлений на експерименти і це добре показує його остання виставка.

Творчий підхід художника неосяжний, адже попередні виставки картин були з пластику. Його роботи виготовлялись з кришечок, різних горшків і проходили термічну обробку у спеціальній печі.

До Тернополя виставку картин художник привіз із Чернівців і вже представив у Львові. 14 березня художник презентує свої роботи у столиці.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.