Субота, 27 Квітня, 2024

Онлайн-режим повертається: тернополяни оплачуватимуть електроенергію через інтернет

Жителі міста вже з наступного тижня зможуть оплатити електроенергію у зручному для них режимі. Цю радісну новину повідомив директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський. 

Про це пише «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «ТЕРЕН».

Також він є розробником системи eps.org.ua. Чоловік додав, що працюють над вирішенням цього питання і показники вже з’являться завтра.

Раніше була розповсюджена інформація, що тернополянам доведеться оплачувати в Ощадбанку, А-банку та Укрпошті. При оплаті у цих установах споживачеві надавалась уся інформація про суму, яку необхідно було внести на рахунок та реквізити постачальника ТОВ «Тернопільелектропостач». Це додатково вказано і на сайті установи.

Здійснюючи оплату, користувачі поки що не можуть бачити свої показники, але невдовзі цей недолік усунуть. З понеділка жителі міста у вільному доступі та зручному режимі будуть оплачувати за ТОВ «Електропостач» через онлайн-ресурси. 

До слова, раніше не можна було здійснити оплату через сервісні послуги Приват-24 та www.oplata.te.ua.

За допомогою системи eps.org.ua тернополяни зможуть здійснювати контроль за своїми нарахуваннями, власними соціальними пільгами та субсидіями, якщо такі є. Можливості інтернет-сервісу дозволяють користувачу побачити свій архів подачі показників лічильників та проаналізувати проведення оплати з дати початку користування системою. 
Це значно ефективніше, ніж простоювання в кількагодинних чергах біля РЕМу.  Споживачі не будуть витрачати години на телефонні дзвінки до служб чи відвідування їх. 

Слід нагадати, що подати показники за спожиту електроенергію треба від 1 до 4 числа місяця, який іде наступним за розрахунковий.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.