Середа, 24 Квітня, 2024

Тернополяни зможуть пройти безкоштовну консультацію у лікарів

У рамках пізнавальної програми «В майбутнє з надією» тернополяни зможуть безкоштовно проконсультуватись у різних лікарів та духовно збагатитись.

Про це пише «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «Файне місто Тернопіль».

Жителі міста та іногородні матимуть змогу перевіритись у медиків безплатно, а також почути слово Боже. Така програма передбачає повноцінне обстеження у різних фахівців для покращення не тільки здоров’я фізичного, а й духовного.

Cімейний лікар Сергій Сердинюк, який проводить УЗД та електрокардіографію, каже, що багато людей з такої нагоди приходить, аби відзвітуватись. Проте тернополяни приходять зі скаргами на серцево-судинну систему та роботу щитовидки. Він додає, що чимало відвідувачів скаржаться на підвищений артеріальний тиск.

Медик наголошує, що тернополянам слід більше переглядати здоровий спосіб життя, а не замінювати ліки. Він завдячує місцевим лікарям, які виписують потрібні ліки, тому у цьому йому не потрібно робити корекції. Та за здоровий спосіб життя і правильне харчування медикові доводиться говорити.

Сергій Сердинюк зізнається:

«Людям доводиться пояснювати: якщо високий тиск, не їжте солі. Їм треба казати про поділ їжі на здорову і нездорову, а частину людей це дивує».

До Тернополя приїхало 5 лікарів зі столичної клініки «Ангелія»: сімейний лікар, невропатолог, психіатр, психолог, лікар з УЗД та ін. Вони прибули у рамках благодійної програми і вже їх відвідали близько 50 людей.

За духовну частину заходу відповідає Володимир Гриневич, що є доктором богослов’я. Він приїхав уперше до Тернополя з метою розкривати важливі аспекти книги «Об’явлення». Володимир каже, що це допомагає переосмислити минуле і відкрити майбутнє.

Організатори проекту кажуть, що благодійна програма стане традицією і в квітні зроблять наступний захід. Зараз вона триватиме із 17 по 21 березня, щоб мешканці міста змогли скористатись послугами.

Також цей благодійний проект має важливе завдання: зібрати кошти за 2019 рік на КЮВЕС для недоношених дітей у дитячу обласну лікарню міста.

Усі охочі можуть прийти на консультацію та порадитись із лікарем про стан здоров’я.

Захід проходить щовечора о 18:00 у центрі «Перехрестя», що на вулиці Київській, 7в.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.