Понеділок, 29 Квітня, 2024

Оновлення доріг: на Тернопільщині проводять ямковий ремонт

На дорогах області працюють мадпатчери, а також проводять ямковий ремонт на різних транспортних сполученнях. Ремонт роблять у три способи, а шляховики працюють на 5 дорогах державного значення.

Про це повідомляє «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «Доба».

Зараз працюють над ремонтом дороги М-12 Стрий -Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, де підрядна організація вкладає «карти» на відфрезованих ділянках. Для цього транспортного сполучення задумано прибрати 1750 кв. м. вибоїн.

На дорозі Тернопіль – Ланівці ліквідують 310 кв. м. вибоїн за допомогою вкладання гарячих матеріалів у вибоїни. За тим же принципом «латають» ямки на транспортних сполученнях біля Березовиці та Теребовлі.

На дорозі М-19, що між Тернополем і Заліщиками, ремонтують вибоїни і ями площею 330 кв. м. струменевим методом. Такі ж роботи проводять на трасі Н-18, що між с. Дружба і с. Струсів, і транспортному сполученні Н-02.

З приводу ремонту доріг голова Тернопільської ОДА Степан Барна зробив нараду. Він поставив на порядок денний вирішення питання про облаштування шляхів сполучень між містами в області, адже понад 5 тис. км доріг знаходяться в незадовільному стані.

Очільник Тернопільської ОДА Степан Барна сказав, щоб до ремонту доріг підійшли стратегічно правильно, адже на це виділили кошти із державного бюджету. Він наголосив, щоб підрядники поспішили із  плановим виконанням робіт та якісно прибирали узбіччя. Степан Барна додав, що неприпустимим є вирізування ям на дорогах і очікування дощу, щоб їх “залатати”. На ремонт автомобільних доріг місцевого значення у 2019 році передбачено 397 млн. грн.  

До слова, зараз у Тернополі активно облаштовують інфраструктуру міста. Транспортну мережу міняють на нову, а також проводять роботи на Гаївському мості.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.