Четвер, 25 Квітня, 2024

На одній з вулиць Тернополя облаштували сучасну пішохідну та велодоріжку

Вулиці Тернополя поступово набувають європейського вигляду. Нещодавно завершився ремонт вулиці Чумацької. Про це розповіли у прес-службі Тернопільської міської ради. Повідомляє «Ternopil.future». 

Оновлена доріжка для пішоходів та велосипедистів сполучає клуб «Riverside» та ресторан «Хутір». В планах міської ради продовжити її надалі до Дальнього пляжу. Під час облаштування доріжки використовували сучасні європейські технології.

За словами мера міста Сергія Надала, доріжка призначена лише для користування пішоходів і велосипедистів. Загалом протяжність нового елемента інфраструктури складає 670 метрів.

Завдяки відокремленню доріжки від проїжджої частини любителі спорту зможуть постійно почувати себе у безпеці. Додатково на головній дорозі планують встановити обмежувачі швидкості.

Нагадаємо, що лише за цей рік у Тернополі встановили більш як 40 дитячих майданчиків. Зокрема, нові дитячі майданчики з’явилися на вулиці Карпенка, Винниченка, Просвіти, Київській, Лесі Українки. З повним переліком можна ознайомитися на сайті Тернопільської міської ради.

Окрім місць для розваг дітлахів місто поповнилося 18 універсальними спортивними майданчиками, де кожен зможе зайнятися спортом чи фізичним вихованням. В планах комунальників облаштувати в місті ще як мінімум двадцять ігрових зон для дітей.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.