Вівторок, 19 Березня, 2024

На Тернопільщині встановили нові камери

У Тернопільській області збільшиться кількість камер відеоспостереження. 5 додаткових пристроїв для нагляду за порядком з’явиться у місті Чортків, пише Тернопіль Майбутнього

Як розповіли у місцевій міській раді, завдяки камерам відеонагляду вдається зменшувати кількість злочинів, а також пришвидшувати пошуки порушників закону. 

За їх допомогою можна розшукати автомобілі злочинців, адже камери фіксують їх номерні знаки. Це значно полегшує роботу правоохоронних органів.

У Чорткові камери встановлять на вулиці Незалежності та на перетині вулиць Степана Бандери та Гончара. Під відеонаглядом також буде територія біля магазину “Все для вас”, перехрестя вулиць Сонячна-Бандери, а також Горбачевського-Бандери.

Як зазначають у чортківській мерії, зараз на території міста функціонує понад 50 відеокамер. Їхню кількість планують збільшувати й надалі.

До слова, у Тернополі працює понад 500 камер централізованого відеоспостереження. На в’їздах та виїздах міста встановили “розумні” камери, які розпізнають номери автомобілів. Пристрої з цією функцією також розміщенні у місцях, де часто стаються ДТП.

Усі камери, які функціонують в Тернополі, можна переглянути на порталі ternopil.webcam. Веб-камери Чорткова дивіться тут.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.