П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Для тернополян змінили порядок розрахунку за воду

На жителів Тернополя чекають чергові зміни в оплаті комунальних послуг. Незабаром розпочнуться новорічні вихідні, через що відповідно зміниться дата розрахунку за спожиту воду. Про це розповіли в комунальному підприємстві «Тернопільводоканал». Повідомляє «Yes-Ternopil».

Так, в зв’язку з державними вихідними 30 та 31 грудня, на комунальному підприємстві просять завчасно розрахуватися за послуги з водопостачання, адже останній день оплати припадає на 28 грудня.

Варто додати, що 28 грудня припадає на робочу суботу, тому до цієї дати потрібно подати показники. За вихідний 30 грудня Тернопільводоканал працюватиме 21 грудня. Щоб не допустити наростання пені, жителям Тернополя радять вчасно здати показники та розрахуватися за спожиті послуги.

Слід зазначити, що з-поміж сусідніх областей Файне місто лідирує за вартістю холодної води. Попереднє подорожчання послуги відбулося влітку. Ціна з 16,30 гривень піднялася до 18,192 гривні за кубометр. Підвищення тарифів в комунальному підприємстві аргументували тим, що зросла ціна капітальних ремонтів, обладнання, заміни труб та енергоносіїв.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.