П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Тернополі сім’ї військовослужбовців отримали новенькі квартири

Учасники військових дій на сході України та внутрішні переселенці  матимуть нове житло. Квартири сім’ям виділили у новобудові за сприяння обласної ради та Державного фонду молодіжного будівництва. Повідомляє «Ternopil-future».

Керівник Тернопільської обласної державної адміністрації  Ігор Сопель урочисто вручив сертифікати та ключі на нове житло. За його словами, родини військових та переселенців довго чекали на цю подію. І ось нарешті зможуть поселитися в хороші житлові умови.

У Фонді сприяння молодіжному будівництву також приєдналися до привітань і зазначили, що їм дуже приємно, коли їхня робота приносить такі хороші результати. Адже на вручення сертифікатів зібралося чимало щасливих сімей. В планах фонду і надалі ощасливити якомога більше родин.

Один з учасників антитерористичної операції Едуард Ремезюк, який також отримав ключі від нової квартири, поділився своїми враженнями. Він подивився на свою нову, простору квартиру, яка просто вражає.

Вкінці урочистостей тернопільські священники освятили квартири та поблагословили новоспечених власників на щасливе життя.

Нагадаємо, у Тернополі діти-сироти отримали нове соціальне житло з уже проведеним ремонтом та меблями. Вперше місцева влада виділила для дітей, що потребують, дві двокімнатні квартири. Кожна квартира має загальну площу – 79 квадратних метрів. В житлі проживають шестеро дітей-сиріт, троє хлопців поселили в одну квартиру, троє дівчат – в іншу. Варто додати, що молоді люди перебували на квартирному обліку.

За кошти міської ради у квартирі провели необхідні ремонтні роботи, встановили сантехніку та придбали меблі. За словами мера Тернополя Сергія Надала, мерія намагається зробити все можливе, щоб допомагати дітям-сиротам, адже турбота на них лежить не тільки на суспільстві, а й на державі.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.