Четвер, 28 Березня, 2024

В Тернополі закриють одну з найпопулярніших автостоянок

У Тернополі вирішили скоротити паркувальні місця аби розширити смугу руху автомобілів. Повідомляє «Ternopil-future».

Так, у міській раді вирішили закрити автостоянку біля центрального автовокзалу. Зазвичай, тут паркуються власники автомобілів та таксисти. На думку чиновників, парковка заважає транспорту, який рухається центральною дорогою та обмежує рух міських автобусів.

Окрім цього в планах міської ради, після розвантаження автостоянки облаштувати додаткову смугу руху. Щоправда, водії та таксисти таки матимуть, де залишати свій транспорт. Однак, наразі невідомо, де зроблять нову автостоянку. Наразі патрульна поліція направила вимогу керівництву автовокзалу, щоб вони демонтували паркувальні місця навпроти входу в приміщення.

Нагадаємо, у Тернополі мають намір збільшити паркувальні місця та розширити кільце біля «Шостого магазину». Також в патрульній поліції знаходяться на розгляді проєкти про нові автостоянки на вулицях Замковій неподалік перинатального центру, а також на вулиці Соломії Крушельницької – на перехресті від вулиці Чехова. Зокрема, на вулиці Соломії Крушельницької приберуть зелену зону, що додатково звільнить площу для автостоянки.

В патрульній поліції необхідність збільшення паркувальних місць пояснили тим, що в місті стрімко будуються новобудови, різноманітні торгові приміщення, при цьому не зменшується і кількість самих автомобілів.

Саме завантаженість доріг та відсутність достатньої кількості паркувальних місць призводять до виникнення заторів та численних дорожньо-транспортних пригод.

На вулиці Живова покращилась ситуація з автостоянкою через будівництво нового торгового центру, біля якого й облаштували паркувальні місця. Незручності виникають лише через зупинку громадського транспорту, яка спричиняє затори.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.