П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Тернополі можна купити квитки на поїзд по телефону

Нову послугу запровадили для тернополян – відтепер квитки на проїзд потягом можна замовити за допомогою телефону. Повідомляє «Ternopil-future».

Нововведення стане корисним для тих, хто не має часу стояти в чергах за квитком або ж не вміє користуватися інтернет-замовленням. 

Керівництво тернопільського вокзалу вважає, що послуга є досить зручною та простою. Варто додати, що процедура не займе багато часу. І якщо пасажир зателефонує, він гарантовано отримає своє місце. Щоправда, бронь на квиток не перевищуватиме трьох днів.

По телефону людина спілкуватиметься безпосередньо з касиром, де повідомлятиме, який напрямок вона обирає, а також час, вагон та місце.

Однак, послуга є платною. Додатково до вартості квитка доплачуватимуть 40 гривень за одне місце. Забрати замовлені квитки можна в касі № 10, яка знаходиться на другому поверсі залізничного вокзалу. При цьому в одні руки можна замовляти не більше дев’яти квитків.

В адміністрації залізничного вокзалу розповіли, що над розробкою та впровадженням нової послуги працювали довгий час. Наразі нововведення активно працює з 2 лютого, хоча наразі йому не давали особливого розголосу. Поки що продаж квитків по телефону не набув широкої популярності серед тернополян, зараз продають в день не більше 11 квитків.

Молодь і надалі активно продовжує користуватися інтернетом. Для успішного замовлення по телефону потрібно вказати лише ім’я та прізвище і викупити квиток не пізніше, ніж за добу до відправлення. Якщо ж ви робите замовлення на завтрашній день, квиток потрібно викупити одразу в день замовлення.

Нагадаємо, Карту тернополянина та неперсофіковані проїзні можна поповнювати не лише через спеціальні пункти, а й через онлайн-сервіси, однак за це потрібно сплатити комісію та кошти надходять на рахунок лише протягом доби.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.