Субота, 20 Квітня, 2024

В Тернополі збільшать кількість спецрейсів на час карантину

Тернопільська міська рада вирішила розширити спецрейси для працівників, які вийшли на роботу. Про це розповіли в прес-службі відомства. Повідомляє «Ternopil-future».

За словами мера Сергія Надала, з 11 травня в Тернополі, як і в усій країні відбулося послаблення карантинних обмежень. Тому, для комфорту місцевих жителів було вирішено збільшити кількість спецрейсів.

Так, в Тернополі відновили роботу чимало підприємств і перед тернополянами виникла проблема: як діставатися на роботу та повертатися додому. Оскільки в місті продовжує діяти режим надзвичайної ситуації, неможливо відновити роботу громадського транспорту в повному об’ємі.

Тернополем курсуватимуть спеціальні рейси за графіком: з 6.30 до 10.00 ранку, а також з 16.30 до самого вечора. Таким чином люди матимуть можливість дістатися на роботу і повернутися додому.

Однак, є ряд обов’язкових умов, за яких тернополянам дозволять заходити в транспорт. Перш за все, це наявність маски. Також слід мати спеціальні посвідчення видані міською радою або довідку з місця роботи про те, що вам потрібно діставатися на роботу. Разом з довідкою і посвідченням слід мати документ, який посвідчує особу.

Наразі Управління транспорту міської ради проводить дослідження, скільки рейсів потрібно збільшити. Існує ймовірність запровадження нових маршрутів для більш комфортного пересування тернополян. Точний розклад руху спецтранспорту міська рада презентує згодом.

Варто додати, що у вівторок перевізники зібралися на мітинг під стінами Тернопільської обласної держадміністрації. Перевізники вимагали відновити функціонування громадського транспорту, адже і водії, і власники автобусів опинилися в скрутному становищі. Однак, поки що реакції обласної влади не було. Ймовірно, транспорт можуть запустити вже з 22 травня.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.