Вівторок, 19 Березня, 2024

Тернополяни зможуть "працювати" головою громади в онлайн-режимі

У рамках програми «U-LEAD з Європою» у співпраці з Українським кризовим медіа-центром розроблено спеціальну онлайн-гру «Моя громада», де кожен, хто бажає змін у керівництві ОТГ, може їх вирішувати у віртуальному просторі.

Про це повідомляє «Тернопіль майбутнього» з посиланням на інтернет-видання «ТЕРЕН».

Таке створили для людей, що знають  як краще керувати громадою. Онлайн-гра передбачає виконання різних завдань. У такий спосіб кожен охочий зможе спробувати себе в ролі керівника громади та вирішувати питання, щоправда не на порядку денному, а віртуальному. У ході гри віртуальному голові треба вирішувати багато питань. Керінику ОТГ у віртуальному режимі потрібно виконувати життєві і каверзні завдання, де слід добре думати, щоб не втратити довіру своєї громади і зберегти загальну безпеку.

На сторінці «ULEAD з Європою» пояснюють, що ця онлайн-гра дає можливість поглянути іншими очима на реформи децентралізації. У віртуальному просторі можна побачити як саме доводиться працювати керівникам громади.

В онлайн-режимі гравці обиратимуть одного із двох голів ОТГ, а потім вирішувати завдання, яких пропонують двадцять. Віртуальні лідери можуть зробити свою громаду успішною у тому випадку, коли стратегічно правильно все виконають. У цьому випадку треба обдумувати, які кроки зробити і чиї інтереси взяти до уваги. Очевидно, що це показує звичний день роботи політика.

За принципом такого поетапного виконання віртуальні лідери громади зможуть оцінити всі плюси і мінуси (переваги й недоліки) роботи на чолі керівника громади. Ця онлайн-гра має привернути увагу молодих людей до реформи децентралізації.

Завдання та питання для гравців вимагають уважності, логіки та вміння аналізувати. Така онлайн-гра буде цікавою не тільки людям, які претендують на посаду у місцевому самоврядуванні, а й  цікавляться щоденною роботою керівників громади.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.