Четвер, 25 Квітня, 2024

В ТНЕУ студенти та викладачі взяли участь в інноваційній тренінг-грі «Життєвий капітал»

Нова українська держава, ринкова економіка, глобалізований світ ставить перед нами нові завдання, а тому як радить відомий письменник та вчений Юваль Ной Гарарі слід не просто накопичувати знання чи вивчати, те що буде потрібно завтра, а слід навчитися креативності, винахідливості, вмінню пристосовуватися до всього нового. Ці вміння можна отримати, якщо з дитинства жити не за правилами, що накидає тобі суспільство, а за своїми бажаннями. А тому важливим уроком для такої дитини може бути знання фінансової грамотності.

Як повідомляє Тернопіль з посиланням на t-weekly.org.ua, немає людини, яка б не хотіла бути багатою та успішною (майже). Але щоб досягнути фінансового благополуччя слід вміти користуватися грошима. Це легко можна зробити навчаючись на факультеті обліку та аудити ТНЕУ. Зокрема, тут відбулась тренінг-гра «Життєвий капітал» в якій взяли участь студенти ФОА #ФакультетоблікуіаудитуТНЕУ і яку організували для них досвідчені тренери Діловий клуб «Партнер» Тернопілля (офіційний партнер з фінансової грамотності EdCamp Ukraine). Саме тут молодь змогла навчитися заробітку та заощадження перших мільйонів.

Гра викликала інтерес не лише серед студентів, а й вчителів та директорів міських шкіл. Зокрема, директори тернопільських шкіл № 13, 16, 24, 26, працівники управління освіти і науки та викладачі університету з неабияким ентузіазмом долучилися до участі в грі. В результаті учасники заходу отримали нові яскраві враження, нові знання з ефективного управління своїми активами, створення системи збереження, накопичення та використання ресурсів для збільшення прибутків.

По завершенні тренінгу ректор вузу привітав його учасників, а також нагородив їх Сертифікатами всеукраїнського тижня фінансів та Подяками від Управління освіти та науки Тернопільської міської ради. А далі учасники відпочивали під концерту програму яка була організована творчою командою відділу гуманітарної освіти ТНЕУ.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.